Hur du kan lyssna på poddarna...

Jag är med i några poddar om du är intresserad av att höra lite mer om mig och vad jag gör.

Eftersom sidan endast stöder Soundcloud- kan jag tyvärr inte lägga in länkar på alla- Du får därför kopiera länkadressen och klistra in den i sökmotor du använder. Hoppas du gillar avsnitten.

Har du lyssnat på kroppen

I "Har du lyssnat på kroppen- del 14" - pratar Josefin & Moa med Linda Öhrn som för sju år sedan hade provat det mesta för att få hjälp att må bättre, men inte förrän hon med proffshjälp ändrade sitt andningsbeteende kunde hennes kropp på riktigt börja läka. Det här är hennes berättelse om resan till ett frisk liv. För precis som rubriken avslöjar hade hon utan de kunskaper och resan hon gjort de senaste åren inte levt idag. Men, Här är hon. Mer levande än någonsin, och vi är otroligt glada att ha henne med i det fjortonde avsnittet. Idag jobbar hon som healer, andningsterapeut och föreläsare och besitter kunskap som ingen annan. Hennes berättelse vill du för tusan inte missa, så in och lyssna vettja!https://soundcloud.com/har-du-lyssnat-pa-kroppen/14-linda-ohrn-utan-andrat-andningsbeteende-hade-jag-varit-dod-idag

Hälsohormoner

"Hälsohormoner- del 58" -

Ett mycket känslosamt avsnitt av Hälsohormoner - där Tine och Sofia pratar med Linda Öhrn, terapeut med TraumaReleaseHealing och andning som specialitet.

Linda jobbar idag med Anders Lönedal och det var tillsammans med Anders som de fann ut hur Linda skulle kunna ta sig från kanten av döden tillbaka till livet. Och det är just det som detta avsnitt handlar om. Lindas väg tillbaka till livet. Hennes resa som banat väg för så många andra med lip- och lymfödem. Visdomsord om att lyssan på kroppen, inte stressa med egenvård och en specifik kost. Kroppen klarar sig själv och talar till oss. Omprogrammering och avprogrammering.

Linda pratar lite om vad lip- och lymfödem är för någonting.


https://poddtoppen.se/podcast/1220912891/halsohormoner/58-linda-ohrns-vag-till-livet


Hälsohormoner

"Hälsohormoner- del 59"-

Här är del 2 av vårat samtal med Linda Öhrn.

I detta avsnittet tar vi lyssnarnas frågor och pratar en del kring de frågorna. Sen berättar Linda vad det är hon jobbar med och lite om hur det går till.

Hoppas ni ska tycka om avsnittet!


https://poddtoppen.se/podcast/1220912891/halsohormoner/59-linda-ohrn-fragor-och-svar